Ledergruppen

Klikk her for å lese mer om ofte stilte spørsmål om å være frivillig for TG, crewstrukturen for TG22, og hvem som er i ledergruppen

Ombud

Ombud består av Deltakerombud og Crewombud og deres assistenter.

Økonomi

Økonomigruppa har ansvar for økonomien til The Gathering.

Core

Core er fagområdet hvor TGs kjernetjenester hører hjemme. Vi løser oppgaver som alle crewene i TG er avhengig av: logistikk, lager, innkjøp, transport, systemer (inkludert Wannabe!), sponsorer og partnerskap med bedrifter.

Core:​Logistikk

Logistikk har ansvaret for transport, lager, innkjøp og utdeling (og fortrinnsvis innsamling) av utstyr før, under og etter TG. Vi kjører VIPs og annen persontransport, og drar på oppdrag for å trylle frem de rareste ting når de trengs. Og vi har tilogmed en kosekrok!

Core:​Sponsor

Sponsor knytter organisasjoner, firma og generelt kule folk til TG, og lager gode avtaler om utstyr, tjenester eller stands. Søk sponsor for å få være med å lage en viktig del av innholdet på TG, og lære mange nye ferdigheter!

Core:​Systemstøtte

Systemstøtte er en helårlig arbeidsgruppe som arbeider med drift og utvikling av The Gatherings systemer. Kan du å programmere, skjønner du kubernetes eller mikrotjeneste-arkitektur? Søk!

Event
Event:​Art
Event:​Art:​Profile

Event:Profile har ansvaret for TGs grafiske profil og utforming av årets tema. Vi leverer alt av grafisk materiell til andre crew, og mesteparten av dette lages i forkant av TG. Under TG kan du forvente diverse forefallende grafisk arbeid. Søk!

Event:​Art:​Visuals

Visuals har ansvaret for dekor og utsmykning av Vikingskipet i tråd med årets tema. Gjennom tett samarbeid med Event:Profile utarbeider vi ideer og planer for dekorering av hallen, slik at tema framstår som en visuell helhet fra det grafiske til det fysiske.

Event:​CnA

Competitions & Activities organiserer alt av konkurranser og aktiviteter for deltagerne på TG

Event:​CnA:​Achievements

Lyst til hjelpe deltakere våre med å utforske skipet, treffe nye venner og engasjere dem med interaktive og digitale utfordringer?... som du har vært med å lage selv? Da er det Achievements som er crewet for deg!

Event:​CnA:​Cosplay

CnA: Cosplay organiserer sceneshow og diverse andre Cosplay aktiviteter på TG

Event:​CnA:​Creative

Event:CnA:Creative (creative) erde som arrangerer de kreative konkurransene på The Gathering. Vi bidrar også til å gjøre TG-opplevelsen bedre, med kurs og workshops, konkurranser og hygge for både crew og deltakere.

Event:​CnA:​Game

Event Competitions & Activities Game er en sammensetning av spill og e-sport interesserte som ønsker å skape konkurranser og aktiviteter for deltagere på The Gathering.

Event:​CnA:​Lounge

Tg Lounge er et sted i skipet deltakerne kan slappe av, få nye venner og sosialisere seg. I loungen har vi tilbud som blant annet kort/brettspill, dags stands og konkurranser

Event:​CnA:​OnStage

OnStage jobber med innholdet til scene og studio. Vi produserer blant annet fun&games, men det kan også være foredrag eller talkshows.

Event:​Production
Event:​Production:​Arena

Vi har ansvaret for riggingen og avviklingen av lyd, lys og video på scenen i løpet av påsken. The Gathering er et stort arrangement med en rekke forskjellige aktiviteter som skal gjennomføres på scenen. Det blir blant annet konserter, presentasjoner, spillfinaler og gameshow.

Event:​Production:​Backstage

Backstage-crewet har ansvar for å ordne stort og smått backstage for de som skal på scena, og bistå andre crew som skal ha show på scenen når de trenger.

Event:​Production:​Broadcast

Broadcast er den crew-gruppen på TG som dekker arrangementet og sender dette live til vår livestreamleverandør. Vi gjør også opptak for opplasting til The Gatherings YouTube-kanal.

Event:​Redaksjonen

Redaksjonen jobber med innhold i form av video, tekst og bilder i TG sine kanaler.

Location
Location:​Beredskap

Location:Beredskap har overordnet hovedansvar for HMS, sikkerhet, smittevern og medisinsk beredskap i Vikingskipet under avvikling av arrangementet.

Location:​Beredskap:​Førstehjelp

Beredskap:Førstehjelp bidrar til å skape trygghet og trivsel, og vår hovedoppgave er å sørge for en god medisinsk beredskap for alle som befinner seg i Vikingskipet. Vi har et dedikert crew og egne arrangementsleger som raskt kommer til, dersom noe skulle skje underveis.

Location:​Beredskap:​Sikkerhet

Beredskap:Sikkerhet bidrar til å skape trygghet og trivsel for alle som befinner seg i Vikingskipet. Vår hovedoppgave er å lage trygge rammer, med ansvar for blant annet innslipp/utslipp, adgangskontroll, patruljering og brannvern har vi kontroll og kan styre skipet rett vei.

Location:​Beredskap:​Smittevern

Gjennom pandemien har Beredskap:Smittevern stått for faglige analyser, ROS-analyser, uttalelser, kontakt med myndighetene og løpende tilbakemeldinger til ulike samarbeidspartnere og ledergruppen.

Location:​Crewcare

Vi er crewet for deg som liker å glede andre! Vi i CrewCare har som hovedoppgave å holde resten av crew mette og glade. Vi står for matserveringen, kaffikokingen og omtrent 12% av smilene på TG. Om du er kokk, servitør, eller bare glad i å gjøre andre folk glade: søk CrewCare!

Location:​Service
Location:​Service:​Akkreditering

Trenger en sponsor adgang til skipet? Kanskje det er en gjest, streamer, artist eller andre inviterte? Who you gonna call! Akkreditering!

Location:​Service:​Desk

Vi er førstelinjen for deltakerne, har ansvar for innslipp, billetter og alle mulige spørsmål som deltakere kan ha.

Location:​Service:​Presselounge

Presseloungen fungerer som basen til journalister under helearrangementet. Det er et rolig sted hvor de kan sitte å jobbe, snakke sammen og få enkel bevertning og hjelp med det de måtte trenge.

Location:​Service:​Shop

TG-Shop’en står for salg av alt det kule offisielle merch stæsjet preget med vår tidløse logo! Samt annet småplukk deltakerne våre kan finne på å trenge i løpet av påska.

Location:​Site

Vi i Site organiserer arbeid som skjer på gulvet før, under og etter TG. Vi jobber tett i mot alle crew, så om du er løsningsorientert og ønsker å involvere deg i mange forskjellige oppgaver - søk Site!

Location:​Tech

Består av undercrewene Support og Net. Vi kobler opp og drifter nettverk og servere i vikingskipet, i tillegg til å hjelpe deltakere med hardware og software. Se egne beskrivelser for hvert crew for å finne ut mer.

Location:​Tech:​Net

Tech:Net har et vidt spekter av oppgaver rundt nettet på TG. Vi har totalansvar for kjernenett, forhandler med utstyrsleverandører, ISPer og sponsorer. Vi konfigurerer rutere, brannmurer, DNS-servere, virtualiseringsplattformer, wifi-kontrollere og mye annnet snacks.

Location:​Tech:​Support

Tech:Support bidrar til å bygge, drifte og supportere nettverket på TG. Vi jobber tett sammen med Tech:Net, og hele Tech jobber for å kunne levere et stabilt nettverk for deltagere og andre crew gjennom hele arrangementet.

Online:​Crew

The Gathering Online 2022