Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Site Closed for applications

  Dette teamet organiserer det meste av det som skjer på gulvet før, under og etter TG. Det innebærer blant annet å organisere soveplasser for crew og deltagere, sørge for vedlikehold av serviceområdet, organisering av søppelrunder og deltagerplasser. Site:Floor jobber tett med de fleste crewene på TG for å søre for at deres ønsker er oppfylt. Det vil også si at Floor skal være tilgjengelige til å hjelpe der det trengs ekstra hender hvis teamet har ledig kapasitet til det.

  Man har ikke en fastsatt skiftordning som de fleste andre crew, så man må være fleksibel i forhold til når man skal arbeide. Under opprigg og den første dagen så kan tempoet være høyt med mange baller i luften samtidig, mens det kan roe seg litt utover i uken. Vi har hele Vikingskipet som arbeidsplass, så man må være forberedt på å kunne gå mye. De travleste periodene er under opprigg og nedrigg, under selve arrangementet har crewet noen faste oppgaver, men det kan fort dukke opp uventede arbeidsoppgaver underveis. Medlemmer av dette teamet må være fleksible og villige til å ta i et tak der det er behov.

  Dette teamet jobber også med strømfordeling til resten av crew, så dersom du har relevant kompetanse innen elektro kan dette være plassen for deg!

  Det er ikke et krav med tidligere erfaring fra TG, men det kan være en stor fordel. Oppgavene kan innebære en del aktivitet bak kulissene i Vikingskipet og det kan være en fordel å vite hvor endel rom, lager og ting befinner seg.

  Om du føler at dette er noe for deg, send inn en søknad og beskriv hvem du er og hvorfor du mener at du passer til dette crewet.