Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Tech:Net Closed for applications

  Location:Tech:Net er crewet for deg som er interessert i nettverk (svitsjing og ruting) og serverdrifting.

  Crewet består både av folk som kan serverdrift og folk som kan nettverk, samt noen som kan begge deler. Sammen er vår hovedoppgave å levere stabilt kjernenett og tjenester (DHCP, DNS, etc), som kobler Vikingskipet på Hamar sammen med resten av verden.

  Tech:Net møter opp i helga før TG, og jobber frem til arrangementet starter med oppsett og konfigurering av nettverket. Under arrangementet deles crewet opp i skift, og vi har døgnkontinuerlig drift frem til vi rigger ned etter TG.

  Før TG prøver vi å gjennomføre både sosiale og faglige samlinger, og vi har kanskje noen kvelder med mottak og håndtering av utstyr før og etter påskeuka. Det er selvfølgelig en fordel om flest mulig kan bistå med dette.

  Vi byr på mye læring i et løssluppent miljø med høy hack-faktor, erfaringen av å sette opp og drifte nettverk og systemer for 5000+ mennesker, faglig nettverksbygging og mye moro.

  Vi ønsker folk med godt humør og stå-på-vilje, gode kunnskaper innenfor nettverk og/eller serverdrift samt kreativitet og evne til å lære seg nye ting raskt – gjerne i krevende situasjoner når et eller annet kritisk er nede.

  Spesielt for serverdrift er det en fordel om man kan programmere litt, og du bør gjerne vite når det er riktig med et hack og når det er riktig med en skikkelig løsning (og kunne se forskjellen på de to). Tradisjonelt blir det brukt Linux (Debian) på servere, og TG benytter i hovedsak Juniper-utstyr på nettverk. Du trenger dog ikke snakke flytende junos eller debian, om du har god forståelse for fagene.

  Høres dette ut som noe for deg? Da er det bare å sende avgårde en søknad om å få være en del av TG-crewet og Tech:Net under TG18! Er det noe du lurer på, ta kontakt med karlsen@gathering.org