Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Tech:Net Closed for applications

  Location:Tech:Net er crewet for deg som er interessert i nettverk (svitsjing og ruting) og det som følger med.

  Crewet består både av folk som kan serverdrift og folk som kan nettverk, samt noen som kan begge deler. Sammen er vår hovedoppgave å levere stabilt kjernenett og tjenester (DHCP, DNS, etc), som kobler Vikingskipet på Hamar sammen med resten av verden.

  Tech:Net møter opp i helga før TG, og jobber frem til arrangementet starter med oppsett og konfigurering av nettverket. Under arrangementet deles crewet opp i skift, og vi har døgnkontinuerlig drift frem til vi rigger ned etter TG.

  Før TG prøver vi å gjennomføre både sosiale og faglige samlinger, og vi har kanskje noen kvelder med mottak og håndtering av utstyr før og etter påskeuka. Det er selvfølgelig en fordel om flest mulig kan bistå med dette. Det er også en god del planlegging som må til, fra IP-planer til nettverksarkitektur og avklaring om hva som skal bestilles fra sponsorer.

  Vi byr på mye læring i et løssluppent miljø med høy hack-faktor, erfaringen av å sette opp og drifte nettverk og systemer for 5000+ mennesker, faglig nettverksbygging og mye moro.

  Vi ønsker folk med godt humør og stå-på-vilje, gode kunnskaper innenfor nettverk og/eller serverdrift samt kreativitet og evne til å lære seg nye ting raskt – gjerne i krevende situasjoner når et eller annet kritisk er nede.

  Kjennetegnet for Tech:Net er at vi trenger mange forskjellige typer folk med forskjellig erfaring. Vi bruker Juniper-utstyr i nettverket, og tradisjonelt mye Debian GNU/Linux på servere, så det er felt vi trenger folk på. Vi har også et sinnrikt system for overvåking og provisjonering som har mye JavaScript, litt perl, litt python. Alle konfig-filer er i jinja2-templates. Samtidig må vi koble fiber, løse praktiske problemer rundt kabling 40 meter over bakken og mye mer.

  Det er ikke forventet at noen er eksperter på alt. Det er sammen vi er gode. Og samtlige i crew lærer mye nytt hvert eneste år.

  Vi søker både juniorer og seniorer og deg som er midt i mellom.

  Høres dette ut som noe for deg? Da er det bare å sende avgårde en søknad om å få være en del av TG-crewet og Tech:Net under TG19! Er det noe du lurer på, ta kontakt med Kristian Lyngstøl på kly@kly.no .