Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Event:CnA:Achievements Closed for applications

  Vil du hjelpe deltakerne med å utforske skipet, treffe hverandre, delta i konkurranser og med å få med seg alt TG har å by på? Eller bare veldig glad i å lage spennende digitale eller fysiske oppgaver?

  Achievements sin oppgave er å legge til rette for at deltakerne våre, via diverse aktiviteter, opparbeider seg poeng og fysiske og digitale belønninger for egen innsats. Målet vårt er å gi deltakerne litt ekstra krydder på TG opplevelsen og via våre belønningssystemer bidra til mer aktivitet i skipet.

  Vårt ansvar:

  • Utforme fysiske og digitale oppgaver i samarbeid med Visuals, Profile og andre crew
  • Under arrangementet: Brannslukking, hjelpe folk, justere hvor vanskelige oppgavene skal være, osv
  • Planlegge poengsystemet for deltakelse i konkurranser, workshops, og andre typer underholdning som arrangeres i skipet
  • Drifte et digital belønningssystem (ekstern side med login, med oversikt over poeng, knyttet til fysiske og digitale aktiviteter)

  Det vi trenger

  Du trenger ikke ha peiling på alle punktene under. Vi ser for oss flere medlemmer som har peiling på forskjellige ting og sammen kan lage noe kult og spennende. Høres noen av tingene spennende ut, vil vi gjerne at du søker :)

  • Noen som har lyst til å leke med programmering, og Raspberry Pi's, og drift av digitale duppedingser
  • Noen som liker å tenke ut oppgaver, enten fysiske eller digitale (Visuals hjelper med fysisk bygging)
  • Noen som kan litt om elektronikk (som vi kan gjemme i tingene Visuals bygger sammen med oss)

  Om du liker programmering og Raspberry Pi, hjelpe folk å kose seg på TG, eller å lage nye, kule ideer (tenk quests og MMO-style achievements), så er du velkommen hos oss. Søk!