Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

    Event:Redaksjon:SoMe-Markedsføring Closed for applications

    Til SoMe/Marketing-crewet søker vi deg som er ELSKER sosiale medier, og er godt kjent med miljøene på internett der gamere, kreative mennesker og datainteresserte samles. ELLER at du har en bakgrunn innenfor markedsføring.

    SoMe/Marketing skal jobbe med strategi og planlegging av markedsføring og sosiale medier. Vi skal bistå med rådgivning ovenfor de andre crewene med hvordan de kan lykkes med innhold på sosiale medier, som f.eks hva slags innhold som treffer og hvor og når det burde legges ut. Vårt crew skal jobbe mye med å bygge opp TG-Community på forskjellige plattformer som f.eks Discord. Vi har også ansvar for Snapchat og å være ett "ansikt utad" på sosiale medier.

    Oppgaver kan være, men ikke begrenset til: -Rådgivning -Lage markedsføringskampanjer -Legge ut eller godkjenne poster som skal ut på sosiale medier -Komme med ideer til innlegg på sosiale medier -Finne måter å engasjere community i våre kanaler som f.eks Discord -Screenshot av deltakerbidrag som kommer inn på snapchat

    I SoMe/Marketing så vil du få muligheten til å lære, praktisere og å kunne prøve ut nye ting. Her er det ingen øvre eller nedre aldersgrense. Om du føler dette er crewet som du vil inn i så oppfordrer vi deg til å søke hos oss, selvom du kanskje ikke føler at teksten treffer akkurat deg!