Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Medic Closed for applications

  Security:Medic er det medisinske apparatet på The Gathering. Disse jobber tett sammen med Security:Security, og med deltagere og andre crew.

  Som medlem av Security:Medic på The Gathering, så forventes det at du er ansvarsfull og voksen i tankegangen, men samtidig at du ikke tar det selv så høytidlig. Du er med på å skape glede, trivsel og gode rammer for alle våre deltagere, gjester og crew.

  Security:Medic har faste skift som er på 8 timer. Dette gjør at du alltid vet når du skal jobbe, siden du vil gå på samme skift igjennom hele påsken. Det vil da si, at du har fri 16 timer i døgnet under TG, til å gjøre det du selv har lyst til. Husk, at søvn er veldig viktig og at det forventes at man stiller uthvilt på jobb.

  Våre 3 hovedskift er dag, kveld og natt. Alle på skiftet blir delt inn i par, og du og din makker vil sammen løse store, små og interessante oppgaver på TG. I hovedsak, så består disse oppgavene av følgende;

  Patruljering i hallen for å se om det er deltagere/andre som trenger hjelp Bemanne førstehjelpsstasjonen i hallen Yte førstehjelp og assistanse om det oppstår skade eller sykdom *J obbe tett sammen med resten av Secuirty, og de andre crewene Kunne prate med fremmede og ha en god tone med disse Søkere til dette crewet bør ha kjennskap til grunnleggende førstehjelp, og kunne holde hodet kaldt i vanskelige situasjoner. Security:Medic har også taushetsplikt, så diskresjon er meget viktig.

  Security:Medic tar tar hvert år opp nye crewmedlemmer som vil prøve noe nytt, uten den aller største førstehjelpsbakgrunnen. Du skal derfor ikke være redd for å søke, selvom du bare kan litt, eller ingenting. Det blir mye praksis og opplæring, og dette er en god referanse man kan ha med seg videre om man vil studere eller arbeide inne helse f.eks.

  Mange av oss i Security er også involvert i andre arrangement, som Polarparty, Palmesus, Granitrock og Skralfestival, bare for å nevne noe. Så her har du også en fantastisk mulighet til å skaffe deg kontakter og bygge et nettverk innenfor disse event.

  Det er i tillegg, en fin linje man kan ha på CV´n, om man ønsker å jobbe med dette i fremtiden.