Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Security

  Som medlem av Security, så forventes det at du er ansvarsfull, og voksen. Alikevel, så tar du deg ikke selv så høytidlig og du er med på å skape glede, gode og trygge rammer for alle som er innom Vikingskipet i påsken.

  Security har faste skift som er på 8 timer. Dette gjør, at du alltid vet når du skal jobbe, siden du jobber samme skift hele tiden. Det betyr også, at du har 16 timer fri i døgnet, hvor du kan gjøre det du selv har lyst til. Husk, søvn er viktig og det forventes at man stiller uthvilt på jobb.

  Vi har dag, kveld og natt som våre 3 skift. Alle blir delt inn i makkerpar, og du og din makker vil sammen løse store, små og interessante oppgaver i løpet av uken. I hovedsak, så vil oppgavene bestå av følgende;

  Adgangskontroll til Vikingskipet Patruljering, både inne og ute Lede evakuering hvis det oppstår en nødsituasjon Håndtere ankomst og avreise for deltagerene Organisere, og drifte parkeringsplassen under innslipp og utslipp

  Den viktigste oppgave du derimot har, er å sørge for at alle som befinner seg i skipet føler seg trygge og godt ivaretatt.

  I tillegg til disse oppgavene, så vil det dukke opp andre ting underveis. Dette kan være alt fra å hjelpe andre crew med å flytte en sofa, til å kunne hjelpe deltagere med å bære inn utstyr. Som medlem av Security vil du komme i kontakt med de alle fleste av deltakerne, crew og andre som befinner seg i skipet.

  Viktige egenskaper for deg som søker Security vil være høflighet, troverdighet, diskresjon og glimt i øyet. Du trenger ikke være stor, skummel og ha sort belte i karate, har du derimot god beslutsomhet, en utadvent tone og vil være med på å skape glede og trygghet for andre, så er det klare fordeler.

  På grunn av krav fra politi og kommune, så må alle søkere ha fylt 18 år innen TG starter.

  MERK: For The Gathering 2020 så vil det bli være mulighet for å bli tatt inn om du er i aldersgruppen 16 til 18 år, og du har gode referanser eller eksisterende medlemmer kjenner deg godt. Dette for å kunne gi nye, unge og fremtidige crewmedlemmer et innblikk i hvordan Security fungerer. Dere vil gå sammen med erfarne vakter som har erfaring fra The Gathering. Dere vil få gjøre de samme oppgavene og være med på alle oppgaver. Eneste som vil bli annerledes, er at i en nødsituasjon skal dere forlate skipet sammen med resten av deltakerne og crewet.