Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Site Closed for applications

  Dette crewet organiserer arbeid som skjer på gulvet både før, under og etter TG. Det kan også innebære arbeid på utsiden av Vikingskipet. Typiske arbeidsoppgaver for crewet er; vedlikehold av serviceområdet, organisering av søppelrunder, deltagerplasser og soveplasser for crew og deltakere. Crewet jobber veldig tett opp i mot andre crew på TG for å sørge for at deres ønsker og oppgaver blir løst. Site skal være tilgjengelig for andre crew å hjelpe til der det trengs hvis teamet har ledig kapasitet.

  I dette crewet har man ikke fast skiftordning som andre crew, så det er en fordel å være fleksibel på arbeidstider. Erfaringsvis er det høyt tempo og under opprigg og første dag hvor mye må på plass, men etterhvert roer det seg og crewet er tilgjengelig for andre oppgaver. De travleste periodene er under opp- og nedrigg, og under gjennomføringen av arrangementet har crewet noen faste oppgaver, men det kan fort dukke opp uventede arbeidsoppgaver. Det vil si at medlemmer i dette teamet må være villige til å ta i et tak der det er behov. Arbeidsplassen til crewet er i hele Vikingskipet så man må være forberedt på at man går veldig mye, fra en ende til en annen.

  Teamet jobber også med strømfordeling til resten av crewet (gjennom bestillinger), så dersom du har relevant kompetanse innenfor elektrofaget kan dette være plassen for deg!

  Det er en stor fordel med tidligere erfaring fra TG og andre arrangementer, men ikke et absolutt krav. Oppgavene kan innebære en del aktivitet bak kulissene i Vikingskipet så det kan være en fordel å være kjent omkring i Vikingskipet (hvor lager, rom og andre ting befinner seg).

  Om du føler at dette er et crew som passer deg, send inn en søknad og beskriv hvem du er og hvorfor du mener at du passer inn i dette crewet.