Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Tech:Support Closed for applications

  Location:Tech:Support er crewet for deg som er teknisk anlagt, interessert i nettverk, og som er villig til å gjøre en innsats for at nettverket på TG skal være best mulig for deltagerne.

  Primæroppgavene til Location:Tech:Support kan deles inn i tre bolker: før, under og etter TG.

  Før TG starter har vi ansvaret for å koble opp hele nettet i Vikingskipet. Vi trekker kabler fra kjerneswitcher ut til deltagerplassene, trådløse aksesspunkter, og infrastrukturen ellers i skipet. Dette er en stor og krevende jobb, og krever full innsats i dagene før TG starter.

  Under TG er Location:Tech:Support ansvarlig for vedlikehold og support på nettverket i Vikingskipet, i samarbeid med Location:Tech:Net. I tillegg utfører vi generell PC-support overfor brukerne, og sørger for at deres TG-tid foran PC-en blir best mulig på alle måter. Det er derfor viktig at du i tillegg til nettverkskompetanse også har erfaring og kompetanse innen operativsystemer, generelt PC og programvare. Etter TG er det tid for nedrigg. Alt av nettverksutstyr og nettverkskabler skal plukkes ned, pakkes sammen og sorteres/telles.

  Akk, dette høres slitsom ut tenker du... og det er det, til tider, men det er også vanvittig gøy og vanvittig lærerikt! Du får ta del i ett av verdens største dataparty, og du er med på å rigge opp et gigantisk nettverk på kun et par dager. Under opp- og nedrigg jobber alle mann kontinuerlig og man får en ypperlig anledning til å bli kjent med masse nye mennesker. Under arragementet blir crewet delt opp i forskjellige team, og jobber i 8 timers skift. De resterende 16 timene står til fri disposisjon for crewmedlemmene.

  Hva krever vi av deg?

  • Grunnleggende kunnskaper innen datanettverk.
  • Gode kunnskaper innen operativsystemer, generell PC-bruk og programvare
  • Stor arbeidsvilje og god arbeidsinnsats
  • Godt humør og viljen til å bidra til et bedre TG enn noen gang!

  Hva du kan forvente av oss?

  • En fantastisk uke med masse nye og hyggelige mennesker som gjør alt for at du og alle andre skal ha det best mulig
  • Masse spennende arbeidsoppgaver
  • Forhåpentligvis ny kompetanse du kan ta med deg videre
  • Nye bekjentskaper og mye morro

  Høres dette ut som noe for deg? Da er det bare å sende en søknad om å få være en del av TG-crewet og Location:Tech:Support under TG20!