Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Prosjektleder Closed for applications

  Arrangementet vårt trenger en prosjektleder!

  Vi søker deg som har lyst til å lede teamene som produserer innholdet på de ulike Twitch-kanalene våre, og på utvalgte arenaer utenfor. Som prosjektleder for arrangementet har du ansvaret for fire team som skal lage liv på hver sin arena, i tillegg til noen team som vil bidra og støtte på tvers. Dine nærmeste samarbeidspartnere i crewet vil være innholdsprodusentene og de tekniske produsentene for hver arena (8 personer). Totalt vil crewet være på mellom 20-50 crewmedlemmer.

  Du vil samarbeide med Ledergruppen for TG21 om ambisjonsnivå, budsjettet og planen for gjennomføringen, og får delegert ansvaret for crewmedlemmene og den overordnede kvaliteten på arrangementet (i crewet og publikums øyne). Ditt viktigste bidrag er å lede teamene gjennom prosessen med å planlegge og gjennomføre innholdet!

  Du har erfaring med ledelse, har et øye for god prosess og samarbeid i team, er en stødig møteleder, og har gjerne erfaring med kulturarrangement og/eller streaming-event. Du har gjerne vært i TG-crew før, men har du liknende erfaring fra et annet stort kulturarrangement for ungdom er det selvfølgelig relevant.

  Registrer deg og søk her