KANDU
Ledergruppen

Klikk her for å lese mer om ofte stilte spørsmål om å være frivillig for TG, crewstrukturen for TG23, og hvem som er i ledergruppen

Ombud

Ombud består av Deltakerombud, Crewombud og deres assistenter. De har ansvar for at arrangementet ivaretar deltakeres og crews interesser, også i hele planleggingsprosessen og etter arrangementet. Rollene beskrives nærmere nedenfor.

Core

Core er fagområdet hvor TGs kjernetjenester hører hjemme. Vi løser oppgaver som alle crewene i TG er avhengig av: logistikk, lager, innkjøp, transport, systemer (inkludert Wannabe!), sponsorer og partnerskap med bedrifter.

Core:​Logistikk

Logistikk har ansvaret for transport, lager, innkjøp og utdeling (og fortrinnsvis innsamling) av utstyr før, under og etter TG. Vi kjører VIPs og annen persontransport, og drar på oppdrag for å trylle frem de rareste ting når de trengs. Og vi har tilogmed en kosekrok!

Core:​Sponsor

Sponsor knytter organisasjoner, firma og generelt kule folk til TG, og lager gode avtaler om utstyr, tjenester eller stands. Søk sponsor for å få være med å lage en viktig del av innholdet på TG, og lære mange nye ferdigheter!

Core:​Systemstøtte

Systemstøtte er en helårlig arbeidsgruppe som arbeider med drift og utvikling av The Gatherings systemer. Kan du å programmere, skjønner du kubernetes eller mikrotjeneste-arkitektur? Søk!

Event

For å få et arrangement til å lykkes trengs det en gjeng spreke hoder som finner på, planlegger og gjennomfører alt det som deltakerne kan se, gjøre og oppleve. For å få til det trengs TGs Event-crew!

Event:​Aktiviteter

Event:Aktiviteter skal sørge for at deltakere på The Gathering har en hel del morsomme aktiviteter å prøve seg på. At de får en avveksling fra å sitte på plassene sine, en mulighet for å prøve noe nytt, sosialisere og kanskje en utfordring i ny og ne.

Event:​Arena

Vi har ansvaret for riggingen og avviklingen av lyd, lys og video på scenen i løpet av påsken. The Gathering er et stort arrangement med en rekke forskjellige aktiviteter som skal gjennomføres på scenen. Det blir blant annet konserter, presentasjoner, spillfinaler og gameshow.

Event:​Backstage

Backstage-crewet har ansvar for å ordne stort og smått backstage for de som skal på scena, og bistå andre crew som skal ha show på scenen når de trenger.

Event:​Broadcast

Broadcast er den crew-gruppen på TG som dekker arrangementet og sender dette live til vår livestreamleverandør. Vi gjør også opptak for opplasting til The Gatherings YouTube-kanal.

Event:​Dekor

Event:Dekor skal sørge for at Vikingskipet ser fantastisk ut når deltakerne kommer. Vi har behov for både praktiske og kreative sjeler. Vi skal levere en helhet som også inkluderer å gjennomføre enkel handling som er med på å fortelle storyen bak årets tema.

Event:​Game

Game er en sammensetning av spill og e-sport interesserte som ønsker å skape konkurranser og aktiviteter for deltagere på The Gathering. Som arrangør organiserer vi alle de spillrelaterte konkurransene på The Gathering.

Event:​Kreativia

Event:Kreativia holder kreative konkuranser, workshops og annet moro i skipet.

Event:​ProfilGrafikk

Event:ProfilGrafikk har ansvaret for TGs grafiske profil og utforming av årets tema. Vi leverer alt av grafisk materiell til andre crew, og mesteparten av dette lages i forkant av TG. Under TG kan du forvente diverse forefallende grafisk arbeid. Søk!

Event:​RedaksjonOpen for applications

Redaksjonen jobber med innhold i form av video, tekst og bilder i TG sine kanaler og ut mot pressen.

KANDU:​Økonomi

Økonomigruppa har ansvar for økonomien til The Gathering.

Koordinator
Location

Location sørger for at rammene til The Gathering er på plass, slik at arrangementet planlegges og gjennomføres slik som vi ønsker det. Location huser Fagleder:Location, som har et overordnet ansvar for dette fagområdet.

Location:​Beredskap

Location:Beredskap har overordnet hovedansvar for HMS, sikkerhet, smittevern og medisinsk beredskap i Vikingskipet under avvikling av arrangementet.

Location:​Beredskap:​Førstehjelp

Beredskap:Førstehjelp bidrar til å skape trygghet og trivsel, og vår hovedoppgave er å sørge for en god medisinsk beredskap for alle som befinner seg i Vikingskipet. Vi har et dedikert crew og egne arrangementsleger som raskt kommer til, dersom noe skulle skje underveis.

Location:​Beredskap:​Sikkerhet

Beredskap:Sikkerhet bidrar til å skape trygghet og trivsel for alle som befinner seg i Vikingskipet. Vår hovedoppgave er å lage trygge rammer, med ansvar for blant annet innslipp/utslipp, adgangskontroll, patruljering og brannvern har vi kontroll og kan styre skipet rett vei.

Location:​Crewcare

Vi er crewet for deg som liker å glede andre! Vi i CrewCare har som hovedoppgave å holde resten av crew mette og glade. Vi står for matserveringen, kaffikokingen og omtrent 12% av smilene på TG. Om du er kokk, servitør, eller bare glad i å gjøre andre folk glade: søk CrewCare!

Location:​Service
Location:​Service:​Akkreditering

Trenger en sponsor adgang til skipet? Kanskje det er en gjest, streamer, artist eller andre inviterte? Who you gonna call! Akkreditering!

Location:​Service:​Desk

Service:Desk er crewet som hjelper våre deltakere med stort og smått.

Location:​Service:​Presselounge

Presseloungen fungerer som basen til journalister under hele arrangementet. Det er et rolig sted hvor de kan sitte å jobbe, snakke sammen og få enkel bevertning og hjelp med det de måtte trenge.

Location:​Service:​Shop

TG-Shop’en står for salg av alt det kule offisielle merch stæsjet preget med vår tidløse logo! Samt annet småplukk deltakerne våre kan finne på å trenge i løpet av påska.

Location:​Site

Vi i Site organiserer arbeid som skjer på gulvet før, under og etter TG. Vi jobber tett i mot alle crew, så om du er løsningsorientert og ønsker å involvere deg i mange forskjellige oppgaver - søk Site!

Location:​Tech:​Net

Tech:Net bygger nettverket på TG, sammen med Tech:Support. Ruterkonfig, automatisering, Linux, DNS og MYE læring er stikkord.

Location:​Tech:​Support

Tech:Support bidrar til å bygge, drifte og supportere nettverket på TG. Vi jobber tett sammen med Tech:Net, og hele Tech jobber for å kunne levere et stabilt nettverk for deltagere og andre crew gjennom hele arrangementet.

Open:​Application

Er du ikke sikker på hva du vil søke, eller har du lyst til å stille deg disponibel til et crew som tror de trenger deg?