Ledergruppen

Ledergruppa skal organisere og koordinere avviklingen av arrangementet i fellesskap. Vi består av fire fagledere for hvert vårt område, koordinator, økonomiansvarlig, crewombud og deltakerombud.

Ombud

Ombud består av Deltakerombud, Crewombud og deres assistenter. De har ansvar for at arrangementet ivaretar deltakeres og crews interesser, også i hele planleggingsprosessen og etter arrangementet. Rollene beskrives nærmere nedenfor.

Arena

🌻 Arena er området som sørger for at infrastrukturen til arrangementet er på plass, slik at det gjennomføres som bestilt, og i år hovedansvar for intern kommunikasjon.

Arena:​Drift

Vi i Arena:Drift organiserer arbeid som skjer på gulvet før, under og etter TG. Vi jobber tett i mot alle crew, så om du er løsningsorientert og ønsker å involvere deg i mange forskjellige oppgaver - søk Arena:Drift!

Arena:​FrivilligpleieOpen for applications

Frivilligpleie er for deg som liker å glede andre! Vi har som hovedoppgave å holde resten av de frivillige mette og glade. Vi står for matserveringen, kaffekokingen og omtrent 12% av smilene på TG. Om du er kokk, servitør, eller bare glad i å gjøre andre folk glade søk hos oss!

Arena:​Innkjøp

Innkjøp og anskaffelse av varer, tjenester, og ymse behov.

Arena:​LogistikkOpen for applications

Logistikk har ansvaret for transport, lager, inn- og utdeling (og fortrinnsvis innsamling) av utstyr før, under og etter TG. Vi kjører VIPs og annen persontransport, og drar på oppdrag for å trylle frem de rareste ting når de trengs.

Arena:​Tech:​Nett

Tech:Nett bygger nettverket på TG, sammen med Tech:Støtte. Ruterkonfig, automatisering, Linux, DNS og MYE læring er stikkord.

Arena:​Tech:​Støtte

Vi bygger og støtter opp rundt nettverket på TG sammen med Tech:Nett. Samtidig er vi også teknisk støtte for deltakere og andre crew.

Beredskap

Officium salutis - Fagområdet Beredskap har hovedansvar for å skape de trygge rammene for crew og deltakere på The Gathering

Beredskap:​Førstehjelp

Beredskap:Førstehjelp bidrar til å skape trygghet og trivsel, og vår hovedoppgave er å sørge for en god medisinsk beredskap for alle som befinner seg i Vikingskipet. Vi har et dedikert crew og egne arrangementsleger som raskt kommer til, dersom noe skulle skje underveis.

Beredskap:​SikkerhetOpen for applications

Beredskap:Sikkerhet bidrar til å skape trygghet og trivsel for alle som befinner seg i Vikingskipet. Vår hovedoppgave er å lage trygge rammer, med ansvar for blant annet innslipp/utslipp, adgangskontroll, patruljering og brannvern har vi kontroll og kan styre skipet rett vei.

Beredskap:​Stab

Beredskap:Stab ivaretar den overordnede kontrollen for fagområde beredskap, på tvers av ansvarsområdene HMS, sikkerhet og førstehjelp.

Event

Event har som ansvar å formidle bredden innenfor nerdekultur og fantastiske fritidsinteresser gjennom et bredt utvalg av deltakerinnhold.

Event:​E-SportOpen for applications

Event:E-sport er en sammensetning av spill og e-sport interesserte som ønsker å skape konkurranser og aktiviteter for deltagere på The Gathering.

Event:​Innhold:​AchievementsOpen for applications

Ansvarlig for planlegging, utvikling, drift og gjennomføring av TG sitt belønning/gamification løsning. Det vil si at vi oppfordrer deltakere til å delta i TG (og litt KANDU) sine aktiviteter ved å dele ut poeng og andre belønninger. Alt i vennlig konkurranse med andre deltakere.

Event:​Innhold:​LoungeOpen for applications

Loungen er der det skjer under tg, der deltakere og crew kan slappe av. liker du konkurranser/prate med mennesker er dette perfekt for deg

Event:​KreativaOpen for applications

Event: Kreativia har ansvar for de kreative konkurransene, workshops og foredrag som skjer under The Gathering

Event:​Produksjon:​AktiviteterOpen for applications

Vi står for det meste av scene-innhold og mye av arbeidet som foregår rundt dette, i all hovedsak Fun&Games.

Event:​Produksjon:​BackstageOpen for applications

På Backstage crewet så sørger vi for at ting er klart, og vi tar med oss et ekstra oppdrag på å passe på alle som jobber backstage står til bistand for hverandre vi hjelper til med artister og passer på at de andre crew medlemmene backstage har det de trenger.

Event:​Produksjon:​KringkastingOpen for applications

Broadcast er den crew-gruppen på TG som dekker arrangementet og sender dette live til vår livestreamleverandør. Vi gjør også opptak for opplasting til The Gatherings YouTube-kanal.

Event:​Produksjon:​SceneOpen for applications

Vi har hovedansvaret for oppsett og drift av den tekniske produksjonen på scenen i løpet av påsken. Det blir blant annet konserter, presentasjoner, spillfinaler og gameshow.

Info

Markedsføring, Redaksjon, Deltakerservice, Sponsor, Festivalbutikk og systemstøtte

Info:​Deltakerservice

Deltakerservice er vi som sjekker inn deltakerne, bemanner resepsjonen og infodesken inne i skipet

Info:​FestivalbutikkOpen for applications

Festivalbutikken står for salg av alt det kule offisielle merch-stæsjet preget med vår tidløse logo, og annet småplukk deltakerne våre kan finne på å trenge i løpet av påska.

Info:​Markedsføring

Markedsføring jobber med promoteringen av TG og sørge for at folk deltar på det kuleste LAN-partyet i Norge!

Info:​RedaksjonOpen for applications

Redaksjonen har ansvar for alt innhold publisert av TG. Vi jobber med tekst- og videoproduksjon i tillegg til foto under TG. Vi produserer også innholdet som brukes i sosiale medier.

Info:​SponsorOpen for applications

Sponsor knytter organisasjoner, firma og generelt kule folk til TG, og lager gode avtaler om utstyr, tjenester eller stands. Søk sponsor for å få være med å lage en viktig del av innholdet på TG, og lære mange nye ferdigheter!

Info:​SystemstøtteOpen for applications

Systemstøtte er en helårlig arbeidsgruppe som arbeider med drift og utvikling av The Gatherings systemer.

KANDU

Her er en liste over tillitsvalgte i KANDU.

KANDU:​ØkonomiOpen for applications
Åpen:​SøknadOpen for applications

Er du ikke sikker på hva du vil søke, eller har du lyst til å stille deg disponibel for et crew som tror de trenger deg?