Crew description

Descriptions are written in the preferred language of the chief of the crew. Contact co@gathering.org for help.

  Location:Crewcare

  Crewcare er en gjeng som alle de frivillige på TG kommer i kontakt med i løpet av påskeuken. Hovedansvaret vil være å sørge for at alle som er TG-crew får det de trenger av mat og drikke. I tillegg, så er gjengen i Crewcare gledesspredere som sprer smil og godt humør til crewet. Når et slitent crew kommer inn for en kopp kaffe, så skal de gjerne få et smil med på kjøpet.

  Crewcare kan deles inn i 2-(3) undergrupper:

  • Kjøkkenpersonell Om du er interessert i matfaget og trives med å lage mat, så er dette noe for deg. Hvert år har vi flere kokkelærlinger og utdannede kokker med på laget, som lager mat til nærmere 500 mennesker hver dag. Dette er en viktig jobb, samtidig som den er meget givende. Tempo og nøyaktighet er stikkord her, samt at man sørger for at kvaliteten er på topp.

  • Servicepersonell Crewcare har et serviceområde som er åpen 24/7. Dette er friområdet til crew, hvor de kan slappe av. Her trenger vi personer som er serviceinnstilte og hyggelige. Har du evnen til å snu en mørk dag om til den beste dagen for alle, hver dag, så passer du rett inn her. Dette er et sosialt crew hvor man kan sette seg ned å prate med crew, kanskje spille litt spill og ellers bli kjent med nye folk. Man har også ansvar for at det til enhver tid er ryddig i dette området og at det vaskes. Man må også vedlikeholde matbuffeen og sørge for at det er nok mat til stede

  • Swagwagon (swagpiloter) Innunder service har vi en gruppe frivillige som har hele Vikingskipet som arbeidsplass. Det er gjerne aller mest kjent som "solskinns-patruljen" på andre typer tilstelninger. Her er det serviceinnstilte mennesker som drar rundt til med-frivillige på vakt, som gjerne ikke kan forlate posten sin, med kaffe, varm toddy, snacks og gjerne noe varmmat. Rett og slett en gledesspreders jobb for å gjøre dagen litt ekstra for dem på vakt!